_busraonal Kızlar 5 haftalik hamileyim ve betam 600 cikti diki defa gittim doktor bebegi goremedi tekrar gel kan testi yapalim dedi
Serap0733 _busraonal ben 5+2 haftalıkken 5890falan çıkmıştı canm normaldir herhalde bilen yazar yazın gitmesin die yazdım
Mervedicle _busraonal 2 gün sonra Kan verdiğinde belli bi artış olması lazım canım geç döllenme olabilir
Edaliiii Betan 600 ken 5 haftalık hamile olman pek mümkün değil. Bebeğin kesesi 3000lerde iken gözüküyor zaten. Ve şuan tarihte bir sıkıntı yoksa keseyi en azından görmüş olmalıydı doktor. 2 gün aralıklar ile kan ver canım 2 günde 2 katına çıkmalı değer.
_busraonal Edaliiii persembe gunu gittim muayene oldu m ultrasyonla karnima bakti bisey gozukmuyor dedi kan ver yarn gel dedi ve diyer gün gittim 600 dedi ama gebelik var dedi sen pazartesi bida gel test yapalim dedi kafam karisti iyice yani
Edaliiii _busraonal canım pazartesi netlesir bu değer de görünmemesi normal ama 600 iyi bir değer hamilelik olmasa 1i geçmez bile. Ama önemli olan dolu bir hamilelik olması pazartesi günü tekrar kan ver değer 600un 2 yada 4 katı falan olması lazım insaAllah artış olur dua et bol bol 😊