Aslima Kızlar 19 20 haftalarda ve 21 başlarında iyi hareketliydi 2 3 gündür durdu resmen 2 3 hareket etti oda zorla uzaktan uzaktan yani. Çok korkuyorum tamam düzensiz olur diyorlar ama bu kadar da olurmu acaba
Hlyyldz Aslima panik olmayn ama bnce hemen gidin benimde oyle oldu oynamiyor doye gittim evham yapiyosn dediler ve 2 gun hisstmedim iyice yat dinle bi hic ses yoksa git saglik ocagi kalp sesine bile baksa yeterli ben gittigimde kalbi durmustu 6 aylikti bu tip seyler onemli yani
Cicekk12 İlk gebelikse gayet normal canım bende de bazı günler çok hareketli bazen de bir iki hareketi olur okadar bende 21 haftalık gebeyim
Aslima Cicekk12 evt canım ilk gebelik. Bide bazen vajinama bişey vuruyo balon patliyo gibi acaba bebek mi ki. Yani ayakları aşağıda duruyorda ondan mi hareket hissetmiyroum acaba karnım da
Aslima Cicekk12 evet canimm. Bide vajinama rahmine biseyler vuruyor balon patlar gibi alt tarafa. Onlar tekmemi acaba
Cicekk12 Aslima bende de oluyor canım öyle evet onlarda bebek hareketleri benim bazen çok aşağıdan oluyor vajina bölgesinde ve kasıklarda
Aslima Cicekk12 aynen benimde vajinam da afedersin vajinamin girişi varya orda hissediyorum nerdeyse. Pozisyondan dolayımı acaba. Yani ayakları aşağıda da oyuzden mi