Elifadqb Kızlar hamileyim doğumuma az kaldı fakat kararsizim hangi internet sitelerinden alışveriş yapiyosunuz , hangi instagram sitelerinden alışveriş yapiyosunuz simdiden teşekkürler
_defnee Elifadqb ebebek cıvıl H&M hepsiburada N11 Dolap ınstagram adresi sadece miucollectıon tek kelimeyle yaptırdıklarım harika
Sedley Elifadqb Henüz bişey almadım ama enbebeala sayfası çok güzel şeyler paylaşıyor kapalı bi kadın satıyor sanırım bi bak istersen
merveugurlu Elifadqb kitikate organik oraya bakabılırsın . Trendyoldada bir çok marka mevcut ındırımde olursa çok uyguna alırsın .
Oznr46 Canım minicity.com mtcbaby.com papatyabebe.com bebegen.com babymall.com enucuzbebekmarket.com bunların hepsinin kapıda ödeme imkanı var ve fiyatları çok uygun Canım instagram kullanmadığım için bu sitelerden sipariş verdim ve ayrıca güvenilir siteler kuzum 👍🏻😇
Daghan0520 Elifadqb instagram da en ucuz bebek sayfası çok güzel ne istersen var diyebilirim ben bebeğimin bir çok eşyasını oradan aldım almaya da devam ediyorum ürünleri kaliteli