Kızlar selam. Daha önce 2 düşük yaptım . Rabbim nasip ederse 3. İçin niyetim var.
İki gebeliğimde de 2 katına çıkıp çıkmadığına dair beta hcg isterdi doktorum . Kanı verip beklemek psikolojimi çok yorardı. Özellikle 2. Gebeliğimde hormonlardaki düzensiz artışlar ama yine de bir umut bekleyiş beni daha da yordu. Bebeği zaten kanamayla öğrenip, neredeyse hamile kaldığım süreyi sürekli kan vererek geçirmiştim . Daha önce 10 haftalık kaybım olunca 2. Gebeliği de olumsuzlukla öğrenmek beni daha tedirgin,korkak ve karamsar yaptı.
Eğer nasip olursa 3. Ye gebelik yaşarsam bir kere kanda gebeliği tespit edip, bir daha sürekli gidip kan vermek istemiyorum. 2 günde 1 iki katına çıktı mı düştü mü takip etsem de bir faydası olmadı ki hiç.Bizimle kalacak olan Zaten kalıyor. Gidecek olana dünya ilaç kullan yat dinlen ister amuda kalk bir türlü durmuyor...
Sizler gebelikle ilgili 2 günde 1 kan verme olayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Gebeliği kanda öğrendikten sonra bir kanama vs yaşamadıktan sonra sadece kese görme ve kalp atışı için gitmek istiyorum. Tabi doktorum kabul ederse..... karmaşık bir yazı oldu ama psikoloji bebek konusunda kayıplar olunca zaten çok karmançorman :))umarım kendimi anlatabilmişimdir :))