RabiaOkan Darkgod Zmyra Zarinzemzem Cansuis Cansuis Ask_H Ekleyebildiklerimi ekledim. Ebebek’te bugüne özel ve internete özel 2 Adet LANSİNOH marka biberon ve yedek biberon ucu sadece 99 lira. Ben az önce sipariş verdim,acele edin. LANSİNOH anne memesine en yakın biberon. Avent’ten falan çok daha iyi. Etrafımda kullanan 2 anneden de onay aldım.👌🏻 Pelin Akil’de de var ilgilenenlere.😂🤦🏻♀️
Berfin_kycn Kızlarrrrr koton da bebek çıtçıtlarında %50 indirim var tek çıtçıt değil bebek ürünleri hepsi şuan uygunn fiyata kaçırmayın🥰😍
Esraunal Kızlar Civil de bebek bakım çantalarında indirim var.Kraft Mercury Bebek bakım çantası 200 tl den 160 tl ye düşmüştü hemen aldım.Tavsiye ederim fırsatı kaçırmayın derim.
OzgeSelcuk Kızlar civilde bugün 11:00-14:00 arası macron park yatak 699.00 yerine 499.00 düştü ayrıca kargo ücretsiz ve yatak hediyeli kaçırmayın 🌺
Emineliahmett Güzel anneler yarın BİM’e bebek ürürleri geliyor fiyatlar çok iyi kaçırmayın en kaçtııım ☺️🙏🤰🏻
198723 Hanımlar 2 nisanda A101 e bebek ürünleri geliyor ama tabi yine de çıkmayalım sağlığımıza dikkat edelim marketlerde hastane gibi korktuğum yerlerden
Abudantia33 https://instagram.com/jammybaby_tr?igshid=12xel7k4rpukp ürünleri gayet güzel ve uygun tavsiye ederim
Merveipekk E bebek de anne bakım çantası 150 den 65 düştü ben aldım kaçırmayın ve bir çok ürün de indirim var
__tugbaa__ Suwende lohusa gecelik takımlarında çok güzel indirimler var kumaşıda gayet güzel ihtiyacınız varsa bakın derim
Kk39 Mamadus kangurulari harika tavsiye ederim normalde 170 liraydi 110 tlye düşmüş alan herkes çok memnun ve hızlı kargo ile gönderim yapılıyor