CananAkdag Trendyoldaki indirim çok güzel çocuk bölümünde harika indirim var bebeğimmiçin lcw den çık güzel ürünler aldım ayrıca nevresim pike falanda var
Oznuroncgz HappyMom KIZLAR PENTİDE SÜTYENLER 50 tl emzirme sütyenleri çokgüzel kesinlikle gidin alın🙏🏻
Sry Ebebekte lansinoh cam biberonda indirim var. Joker sleepy bezde indirim yaptığını iddia etmiş ama pek indirimli gelmedi bana ebebekte indirime girdiğinde daha uygundu
Ozz10 Babymall de kanz ve birçok markada hastane cıkıslarında %50 indirim vardı bugun kızlar 5 li hastane cıkısını 42 liraya aldım oldukca yumusak ve güzel. İhtiyacı olan bakabilir
P_6 Anneler yarın çilek mobilyada indirimin son günü, oda takımı beşik vs alacaksanız değerlendirinnn
Cigdemveminik Taç outlet mağzalarında bebek nevresim takımları ve yorganları 19.90 ₺ ben aldm gayette güzel tavsiye ederim
Aysiscim Hepsiburada’da 100 tl üstü 25 tl indirim var uygulamayı ilk kez indirip alışveriş yapana. Gümüş kapaklara bakabilirsiniz ben silverina gümüş kapağı 104tlye almış oldum 😊 başka bir şey için de bakılabilir 👍🏻