Dilekerdmr HappyMom selammm modanisa da pijama takımları ve babetler indirimde ve diğer bölümlerde de var ama biz annelere doğum sonrası bunlar çok lazım hele pijama bazı gün oluyor 3-4 defa bende değiştiriyorum 🤮
Beyzaharun HappyMom watsons da dalin ürünlerinde indirim var , ben 1000ml dalin şampuanı 20 tl ye aldım kolonya ve yaplarda 12-15 ₺ arasıydı sanırım 🙂
Tbusraaa HappyMom Kızlar poloda indirim var bebek bölümünde, 3’lü takımlar olarak bodyler. 0-3’den 6-9’a kadar aldım. 750₺ den 280₺ aldım hepsini. Bir bakın bence şimdi geldiler çok kaliteli malları 🥰
Oznuroncgz HappyMom KIZLAR PENTİDE SÜTYENLER 50 tl emzirme sütyenleri çokgüzel kesinlikle gidin alın🙏🏻
Burcu16 @Mervedicle#7912659 6 martta BİM’e bir sürü bebek eşyası geliyor reflü yatağı baby nest ana kucagı pijamalar oyuncaklar say say bitmez😀 sabah 9 da gidin mutlaka işe yarıcak bişeyler cıkar
Edanurdg cte211 evet hamile pijama takımları 60₺ den başlıyor sabahlıklar 45-50₺ istanbulda oturanlar metroport avm de lcw dream baksınlar baya çeşit vardı
Kbra7777 Ankara Batıkent lcw waikikide bebek kıyafetlerinde indirim vardı pijamalar 20₺ idi alt üst takımlar bakın derim baya indirim var giibiydi
asmitaskiran Polo da %50 + %20 indirim var tüm yeni doğan ihtiyaçlarımı aldım bugün. Bebek ürünleri inanılmaz kaliteli mutlaka alın kaçırmayın. İki dolu poşet ürün aldım sadece 220 lira ödedim. En az 6-7 takım oldu ama 🙈
Lyla07 Lcw ürünleri çok güzeldi ben 2 battaniye 2 nevresim takımı 2 bornoz 1 alt açmalık aldım hepsi toplam 180 tl tuttu daha da alacağım kime gösterdiysem aldıklarımı çok beğendiler ve kaliteli kumaş dediler bakmanızı tavsiye ederim 🌸
Eloni_12 Bende LCW den aliyorum özellikle nevresim tarzı şeyleri kesinlikle çok iyi . Battaniyeyi indirimden 15 TL ye almıştım . İkili muslin 15 . Büyük muslin battaniye 12 tl almıştım indirimleri takip etmeniz lazım
Melikeblt Bugun bende lcw dreamdan pijama takımlarımı aldım baya uygundu 60 liradan baslıyordu elbıse gecelıkler 35 den tavsıye ederim ☺️
Slmkrklbyrm Bebek arabası için instagramdan bakabilirsiniz. https://instagram.com/moroglubebe?igshid=ojcktyna2j3s
birsaglikci Kızlar bu şal sayfasında da güzel indirim yapılmış bakmak isterseniz diye bırakıyorum ❤️https://www.instagram.com/p/B9OCKIcjlqi/?igshid=1ewoo7nc2uawi