Nesizade05 merveugurlu ben joie Serina aldım 2. El 400 tl ye o kadar güzel ki bir önce doğsa da içinde sallanırken görsek 🌸
merveugurlu Semraaaaa 2500 4moms fiyatı galiba . Ben joie sansa ebebek indirimden 1350tl den 860 tl aldım
Semaaonursnmz merveugurlu onu bilmiyorum ama iyi yapmışsın çok para vermek boşa bu konuda çünkü zaten hemen kilo alıyorlar
Eliftufan oygenkubra Merhablar babybjörn ana kucağından memnun musunuz ? Kaç aya kadar kullanılabiliyor ? ☺️
oygenkubra Eliftufan merhaba , kızım henüz doğmadığı için bir şey diyemeyeceğim ama çok araştırmıştım ve olumsuz bir şey söyleyene hiç rastlamamıştım 😊 2 yaşa kadar kullanılabilir
Eliftufan oygenkubra hangi modelini aldınız ben de almak istiyorum da 6 aylığına o kadar para verilir mi diye düşünmüyor da değilim 😔
oygenkubra Eliftufan 6 aydan daha uzun süre kullanacaksınız orası kesin ama ben elektrikli tarzı birşey almak istemedim . biraz yüksek fiyatı ama hamile kalmadan çok önce gözüme kestirmiştim :) ayrıca ömürlük bir şey , başka çocuklara da kullanılır . benim aldığım model https://www.ilkebebe.com/urun/babybjorn-bliss-ana-kucagi-cotton-old-rose-ib22683
oygenkubra AlpCinarim merhaba , bebeğim doğdu ve şuan 3.5 aylık. kesinlikle çok memnunum . 10 günlükken kullanmaya başladık . içinde uyuttuğumuz çok zaman oldu. sürekli kullandığımız bir ürün . iyiki aldım dediklerimden