DuyguDemir3 Arkadaşlar merhaba bugün öğlenden beri genital bölgem de yanma Tuvaletim varmış hissi var :( tuvalate gidiyorum azıcık idrarım geliyor ama yanma yok yaparken :( çok korkuyorum acile Gitsem mi sistit Olabilir miyim :(
CananAkdag DuyguDemir3 Enfeksyon olmuşsundur canım gebelerin korkulu rüyası 9 ayı enfeksyonla beraber koyun koyuna geçiriyoruz malesef
Fidan3594 DuyguDemir3 büyük ihtimalle evet. Doktora gidin bence yoksa çok çekersiniz. Sıcak suya oturun. Sirkeli su İle yıkatabilirsiniz. Vajinayı tam kurutmadan peçete ile kurulayın. Günde 2 3 kere ütüleyip iç çamaşırını değiştirin
Naz1988 DuyguDemir3 canım enfeksiyon bir an önce doktora gidin benimde öyle oldu 5 gunluk hap kullandım gecti
ZeynepTalas DuyguDemir3 mantar korkulu rüyam 😔 Geçmiş olsun bi kaptıysan kurtulman çok zor canım 1 litre hazır ambalajlı suya bir fincan üzüm sirkesi koy günde üç defa özel bölgeni yıka sıcak suya oturma erken Doğuma sebep oluyor Allah korusun doktor demişti bana bunu kesin yap iyi geliyor pamuklu iççamaşır kullan kaynar suya tut ütüle öyle giyin ve günlük ped asla kullanma özel bölgene de kesinlikle su tutma sadece sirkeli suyla yıka
DuyguDemir3 Evet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yüksek değilmiş enfeksiyon fakat doktor monurol 3 g diye tek kullanımlık bir ilaç verdi . Bu ara da bu ilacı kullanan var mııı Bi zararı olur mu ? 15 haftalık gebeyim :(