Esrayy Nisan anneleri temizlikler yapıldı mı çantalar hazırlandı mı son bir ay kaldı durumlar nasıl :)))
dentem61 Esrayy çantamızı hazırladık biz benim çantam için de eksiklerim tamamladım yıkadım ütüleyin koyucam çantama eksikler var ama çantalar tamam 🥰
Ecrin2 Esrayy son 28 gün evlerim bugün temizlendi gorumcecigim sağolsun 💟 çamaşırlar yıkandı çantaya hazırlandı 35+6 günlük yüz
Gizem3410 Esrayy çantamiz henüz hazir değil lohusa takımı alicam o kadar onun haricinde odamiz eşyalarimiz herseyımız hazir 💜
Esrayy dentem61 ben de yıkama ütülemeye başladım sonra temizlik var en son cantaları hazırlayacam umarım bi sürpriz yapıp erken gelmez kızım :)
Dilararas Bende çantaları hazırladım temizlikte az kaldı çoğu bitti,yarında çamaşırları yıkamaya başlıyorum hafta içi de ütü ☺️ Ağırlaşmadan bitse çok iyi olacak
Dilararas Esrayy bende yapamam sanıyordum amA kanım düşük çıktı diye doktor ilaç ı 2 şer tane iç dedi sanırım ondan enerjim yerine geldi 🤭 yoksa bende kımıldamak istemiyordum
Esrayy Ecrin2 öyle görümce her eve lazım :D biz de de görümce ve abla yapacak temizliği ama daha ıkı hafta var
berel15 Esrayy benimde tahmini son53 Allahın izniyle çamaşırlarımı yıkadım ütüledim sadece çanta hazırlama kaldı onuda bu hafta halledicem hazır dursun bi köşede nolur nolmaz diye
Esrayy Mavi1453 alışveriş bitmiş olmalı bence cünkü çok yorucu temizlik ve canta için erken son 30 günde yaparsın
Cengizenhar2020 Esrayy Cantamiz hazir benim 1 2 eksigim var onlarida aldimmi tammdir bide temizlik kaldı 🤗 35+3 haftaligiz
Betul34 Oglusumun kiyafetleri yikandi utulendi dolabinda hazir hediyelikleri de hazır canta hazirlamak kaldı birde kendine pijama falan almam lazim ve tabikii dip kose temizlik :))