SelcanSnmzoglu Merhaba herkese ben bir fikir almak istiyorum sizden güzel anneler ben hamileyin 7 haftalık çok şükür saçımı boyatıp boyatmamak arasında gidip geliyorum boyatan varmı önerilerinizi bekliyorum
[silindi] SelcanSnmzoglu bence diplerine hiçbir boya değdirmeden ve tenine değen boyayı hemen temizlemek şartıyla yaptırabilirsin bende 5-6 haftalığım Mayıs Haziran gibi yaza doğru yaptıracağm ombre diplere değmeden 🤗
_defnee SelcanSnmzoglu boyatmak zararlıymış canım. Organik falan da olsa ben güvenemedim. Artık Doğumdan sonra komple bakım yaptırıcam. Boyatıcam.
oygenkubra SelcanSnmzoglu canım bence o riski alma , istediği kadar tenine değmesin yine de çok yoğun kokuyorlar . ben de boya bakım yaptırmak istiyorum ama artık doğumdan sonra 🌸
Ilkanne03 Vallaha bende boyatmayi cok istiyorm ama bebeğe zarar veriyormus onun icn emzirirken bile koymuyoalr mesela boyamaya bilmiyorm ama zararlı diyolar.
Selimem 4 Aydan sonra bir kere boyayabilirsin demişti doktorum ama yapamadım bir zarar verir yavruma diye kaldı doğumdan sonra yaptırcam Allah’ımın izniyle
Sinem92 SelcanSnmzoglu ilk 3 ay geçtikten sonra organik boyayla boyatabilirsin. Benim doktorum izin veriyor. Bugüne kadar boyadan ötürü hiç bir bebekte bir sorun görülmediğini söylemişti. Sende Danış mutlaka ona göre karar verirsin 🙂
Gizem3410 33+4 haftalığım geçen gün boyadim amonyaksız boya ile doktorum birşey demedi ilk 12 hfta boyanmıyor