Anneolmak_ Cherry5 Dünden beri bana da ara ara oluyor neyin nesi acaba bu. Yalancı sancı dedikleri bu mu acaba ?
Cherry5 Anneolmak_ valla benim hala devam ediyor uyutmuyor 😔 benim nst de sancım çıkıyor zaten 100leri bulan zaman zaman. Muhtemelen benim paşa deniyor çıkış yollarını 😬 yalancı da olabilir tabi şiddeti artacak mı diye bekliyorum
zelis63 Anneolmak_ ay ewt çok şükür ayımıza girdik bugun tam 36 oldum bende nstde sancılarm çıktı doktor 2 3 güne gelebilir dedi 3 gün gecti hala bişey yok 😅 29 Şubat olmaması için dua ettim çünkü 4 yılda bi 29 şubatı görüyoruz
Ipek_ozsyhzry Anneolmak_ aynen öle en kısanzamanda sağlıcakla onlarında kucaklarını doldursun inşallah elimizden dua dan başka birşey gelmiyor 🤲🏻 Bizim kızın eli kulağında 😂 2cm açıklıkla durduruyorz doktorumla 😂
Snygrl 37+6 olduk sabırsızlıkla bekliyoruz normal doğum cuma kontrolüm vardı doktorum her an gelebilir dedi çok heyecanlıyız düzensiz sancılarım var bakalım ne zaman gelicek küçük hanım çok bekletmese bari 😍🥰❤️🤰🏻👼🏻
Aselnur44 Anneolmak_ heyecan stres mutluluk sabırsızlık endişe korku tüm duygularım birbirine girdi resmen 36+5 işiz bzde
Asliyamac Anneolmak_ canım ben geçen sene 35+4 de doğum yaptım suyum geldiği için oğlum 34 gün yaşadı melek oldu .. şimdi ne kadar kalsa o kadar iyi diyor doktorum bi aksilik olmadıkça 39 da alırız dedi .. bende 11 inde gidicem bakalım ne diyecek benim ayın 25 i gibi gözüküyor şuanda ...
Asliyamac Anneolmak_ ciğerleri gelişmedi dediler ilk başta 10 15 güne çıkacak dediler ama sonrasında ciğerler ilaçlara hiç tepki vermedi yeterli oksijen olmadığı için vücudunda çoklu organ yetmezliği gelişti ve 34 günün sonunda melek oldu kuzum ..