kaderkazanci 01 mart benim doğum günüm 🎂 37+6 günlük de gebeyim insallah annesinin ayında doğacak minik MİNA'M ❤ Sağlıkla ve bizi zorlamadan gelsin tüm bebişler inşallaaahhh 😊🙇♀️
Deniz30 Anneolmak_ aynı tarihe doğum yapcaz Allah izin verirse benimde 16 mart bende cok heyecanlıyım herseyimiz hazır bizimde sadece son iki gün kala bir kez daha kadın alıp temizlik yaptırıcam
Vatanseverr Bende hayırlısıyla 10 mart annesiyim rabbim hepimizi sağ salim bebeklerine kavustursun hastaneden beraber dönmeyi nasip etsin benim evde bitane daha var zor geçecek hastanede günlerim :)
Mom_tobe 38+4 🙋🏻♀️ Normal doğum bekliyorum, kavuşmak için sabırsızlanmanın yanında, artık tek bedene iki kişi sığamayacak durumdayız 🤭 Sağlıkla gelsin bebeklerimiz 💕
Esra_cglr Anneolmak_ şimdi bizimde normal gorunuyor mart anneside olabilirim nisan anneside🤭mart annesi olmayı tercih ediyorum son güne kadar durmaması icin güzel kızımın😂
mm81 bende 35 +5 im haftaya bidaha gidicem her gitmemizde nst çektiriptemi doktora muayne olunuyor acaba yoksa doktor mu yönlendiriyor bilen varmı