Vajinismus hastası olarak yazıyorum canım bunu 1.5 yıllık evliyim evliligimin ilk zamanından itibaren hamile kalmak için uğraştım ama adetim iki veya üç gün gecikince test yapardım ve sonuç hep negatif çıkardı hep kafama takiyirdum benim evladım olmayacak diye hatta ilk evlendigim zaman 2,5 ay eşimle beraber olamadım boşanmayi bile göze almıştım düşün yani sonra vajinismus tedavisi gördüm ondan sonra da hamile kalamadim her gece ağlıyordum evladım olmayacak ben hiç anne olamayacağım eşime de sana çocuk veremeyeceğim derdim eşim hep destek çıktı Allah razı olsun ondan gel gelelim geçen sene Ağustos ayında tamamen beynimden çıkardım hamile kalmayı 8 Eylül de adet oldum ve ondan sonra doğru düzgün birliktelik bile olmadı eşimle aramda ve 6 Ekim de adet olmam gerekirken olmadım tam bir hafta bekledim hatta eşim test alayım yap dedi ama yine negatif çıkar üzülürüz dedim yapmadim ama bu bir hafta boyunca sürekli uykum geliyirdu adet olucakmis gibi karın ağrısı oldu ve hafta sonu gidip kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan ise 24+6 haftalık hamileyim beyninden tamamen çıkar hamile kalmayı ben çıkardım ve 2 ay sonra hamile kaldım rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin annelik duygusunuu