Birgul Ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim ve daha doktora gitmedim. ama cok kasık ağrım oluyor normal mi acaba tecrübeli anne adaylarıı😊
Hulyaawc Birgul Çok normal canım adet sancısının ilerisi oluyor biraz sürer,göğüslerin filanda ağrır hepsi vücut değişikliği,hormonlar vs
buseyldz35 Birgul bende 5 haftalık hamileyim ve seninle aynı durumdayım korkuyorum ama herhangi bir kanama olmadığı sürece normalmiş :))
Elifff06 Birgul bende 5 haftalığım adet sancısı gibi kasık ve bel ağrım oluyor bacaklarıma da vuruyor ama normalmiş canım korkma kan gelmediği sürece 🥰 yerleşmeden oluyomuş
Ehnr Birgul benimde öyleydi geçen hafta kudurdum çocuğa bişey olcak diye o gene kendine yer yapiyomus paşam 9 ay kalcak ya 😆 korkma kuzum geçiyor yat dinlen kendini zorlama
Birgul ElifOncul teşekkür ederim, peki kalp atışı ne zaman net bi şekilde duyuluyo haftaya bugün gidecem doktora inşallah. acaba duyabilir miyiz 😊
ElifOncul Birgul ben 7. Haftada duydum ama daha öncesinde kalp atışını ultrasonda gösterdi doktor.. ses için ısı vermek istemedi küçük diye ama bazı doktorlar 6. Haftada da dinletiyorlar 😊
Ayten01 Birgul bende yeni ögrendim adet tarihine göre 4+6 yız ne zaman gitsem diye düşünüyorum karar veremedim 😣🙈
fasulyemiz34 ElifOncul bende dün 6+2 ydim dinletti ama söylemiş olduğun gibi ısı vermeyelim dedi çok azıcık dinletti 🥰
Hulyaawc Birgul Bende yeniyim daha 10 haftalık biraz geçsin mide bulantıların başlar tiksinmeler başlar doktorlar mide bulantısı için“ prilam dr “ verir geneli onu çok iyi buluyor gerçekten harika bi ilaç,şimdilik tadını çıkar
Birgul buseyldz35 evet genelde öyle diyorlar :) ben daha doktora da gitmedim haftaya gitcem inşallah 😇
Birgul Bi de şişkinlik mi bilmiyorum ama hafiften bi göbeğim çıktı sanki anlayamadım daha 5. Haftadayım.
Yasmnguull Birgul şişkinlik kabıza veya gaza baglı benim kilom bile artmıştıı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Zor geçti o hafta benim için
Birgul Elifff06 genelde öyle diyorlar😇 Şimdi ilk olunca insan herşeyden tedirgin oluyor. Doktora gitmedim daha
Sadesoda Elifff06 yaa canım benimde oluyor bacak ağrım ve kasık sol hemde ama hamilemiyim bilmiyorum daha 6gun gecti
Elifff06 Birgul benim de ilk çok evham yapıyorum Perşembe zaten kontrolüm var kanamam olmadığı sürece gitmicemm canım sonuçta içimide canlı büyümeye çalışıyor normal 🌸
Birgul Ben bazende unutuyorum bu da normal sanırımmm 😀😀 cinsiyeti belli olsada kıyafet alsam falan diyorum 🥰