Asnb Merhaba arkadaslar 17 haftaligiz doktorum kizim olcagini soyledi ben de kesin mi esya almak istiyorum filan dedim doktorum detayli ultrasonh beklememi soyledi detayli ultrasondan sonra bebisinin cinsiyeti degisen var mi? ☺️
Yeniannee1 Asnb banada erkek dedi 20 gun sonra detaylı var belki değişir kız der diye Ümit ediyorum 😂 Ama detaylida değişenler varmış o yüzden suan icin bende birsey almıyorum
Efuchama Asnb detaylıda kesin songül görünüyor makineleri çok detaylı çünkü bi de o muayenede doktor cinsiyet konusunda da detaya iniyor rahim oluşmuş mu testisler oluşmuş mu diye
Minigininannesi Asnb evet en garantisi detaylı zaten az kalmış 3 hafta sonrasında girersiniz detayliya. Ben kızım olacağını 20. Haftada öğrenmiştim çünkü kafam karışsın istemiyorum net olunca söyleyin dedim doktor da detayliya bekliycez dedi 😊
Serap0733 Asnb bana da kız dedi kesin mi dedim kesini mi var hayatım görüyorm dedi ama ben ınanmadım detaylıyı bekledım %100kız dedi😂
Asnb Yeniannee1 aa varmıymış değişen 😀 canım Rabbim gönlüne göre versin ,kaç haftalıkken yaptırıyosun detaylıyı peki
Buse62 Asnb evet benim değişti. Alışverişi detaylıdan sonraya bırakın ben öyle yapmıştım kıyafetlerini detaylıdan sonra aldım
duygusm Asnb Bana önce %99 erkek sonra kız dedikleri için ben detaylı ultrasonu beklemiştim 😊 orada da kız denince alışverişe başladım. Genel olarak 16. haftadan itibaren daha sağlıklı cinsiyet tespiti yapılıyor.
Buse62 Asnb doktorumda alanında çok iyi ama artık ultrasondan mı kaynaklanıyor bebegin duruşundan mı kaynaklı bilemiyorum