Muciiizeemm 7 ay boyunca belki 50 tane gebelik testi yapmıştım ay oldu mu ay midem bulandı ay tuttumu biz doktora gitmeden denedik eşim artık bikti bana bigun şey bile demişti benimle bebek için beraber oluyorsun diye baktım ev içindeki huzur bozulmaya doğru gidiyor kendimi frenledim Allah'a dua ettim rabbim sen bilirsin en iyisini ben bilemedim sana havale ediyorum ne zaman verirsen o zaman dedim ama benim bu içimdeki çocuk takıntısıni benden al ailem eski haline dönsün dedim.Ve 2 ay oldu bunu diyeli bu 2 ayda evliliğimden zevk aldım eşime onu ozledigim için beraber oldum zevk için onun isteklerini yaptım suslendim kafama takmadım ilk ay regl oldum hiç umrumda olmadı ve bu ay regli olmamıştım ama günümü bile tutmuyorum 2 aydır aman olurum bı kaç gün daha bekliyim ama ben nasıl uyuyorum sabah öğle akşam kesintisiz bir uykuu normalde test almamdan bıkan esim eve testle geldi yap bakalım dedi sigara da içiyordum tabi o kadar umudum yok girdim umutsuz bı şekilde aman dedim tek cikcak işte ve çöpe gitcek buda damlattim idrarımı kalktım bakmadım bile düşün hadi dedim elimi yıkadım atmadan bakiyim anaaaa neeeee olamaz bozuktur ya kesin iki tane kıpkırmızı çift çizgi ya hala inanmıyorum eşime bağırdım hemen alican koş o da şok hemen acile gittik 21 Şubat'ta beta 1818 çıktı.Simdi keseyi gördük haftaya kalp atışı inşallah.yani demem o ki ALLAH DE BIRAK.Oyle rahat bırak ki herşeyini teslim et ona.teslim oldum ve verdi.ona biraktim.