26 şubata gün vermişti doktor sancım yok bebek kilosu artıyor normal doğum olması zorlaşır hemde riske giremem dedi sabah4 de yatış verdi tabi ben korkudan 1 saat geç gittim hazırlıklar yapıldı yatış yapıldı dogum odasına alındım muanede 2 cm açılman ver dedi ve açılma sağlayan ip gibi bişey yerleştirdiler arada sancı giriyor çıkıyordu yürüş yapmamı söyledi ebem tur atıyorum ama pek faydası görünmedi pilates topunu deneyelim dedi ebem baya hem rahatlattı hemde sancıları güzel karşılamamı sağladı bi baktık sancım artık dayanılmaz hal aldı bi baktım suni sancı takılıyor hayır dedim ben bu ağlıya dayanamıyorum istemiyorum beni seZeryana alın dedim 6cm açılman var herşey yolunda olmaz dediler nasıl ya ben doğurmak istemiyorum böyle halim kalmadı dedim bir başka ebe geldi kalk dedi bana sandım beni sezeryana götürüyorlar😂 bi baktım doğum hane tabi ben dayanamıyorum dedikçe ebem öyle destek olduki bu arada doktorum geldi ben sana inandım sende bana inan seni 10 dk doğurtuyorum sancı gelince ıkınmalara devam et dedi bi baktım doktorum geldi 1ıkınmada kafası 2 . Ikınmada vücut geldi ebem karnıma bastırdı ben ıkımaları güzel yapınca 4 kilo 250 gr bebeğim çıkmış oldu hemen kucağıma verdiler sıcacıktı rabbim bu bir mucize gibi ağrı felan kalmadı o an orda mutluluk sesleri gülüşmeler devam etti doktorum eşimi çekti tabi kilolu bebek olduğu için kesik fazlaydı okadar avrodan sonra dikiş sinek isirigi gibiydi birde benim bu ikinci dogumum ilkinde depresyona bile girmiştim benim ikinci kez anne olmam hayal gibiydi hem korkularımı yendim hem korkuların üstüne gidilmesini gerektiğini gördüm çünkü evlat herşeye değiyor rabbim herkesin evladını hayırlısıyla almayı nasip etsin🤲