YagmurAnnesi Eşimle Sevgiliyken bir kızımız olursa adını Yağmur koyalım dedik. Şimdi bir kızımız olacak Allah'ın izniyle ve Asya ismini de çok beğeniyoruz. Yağmur da hep hayalimizdi. 2 isim istemiyoruz. Siz olsanız ne yapardınız 😕
YagmurAnnesi Asya güzel ama.. Ya ne bileyim o kadar Yağmur dedik dedikk şimdi haksızlık yapiyormuşum gibi hissediyorum. 🙈😂
Elif1147 YagmurAnnesi bizde sevgiliyken ela olsun diyodk bugğn kıxm olcağını öğrendk ne zamandr eylül mi olda diorz aynu sizin hissettklerinizi hissediyrm😊
mom44 YagmurAnnesi biz hamileliğimin 6 ayı meşike diye sevdik çocugum bi anda gökçe oldu 😁 bencede asya daha güzel
DenizYagmur Yağmur 💞 Çok fazla kullanılmayan isimlerden kizimin adı 😍 bizde eşimle sevgiliyken düşünmüştük çok şükür kızımız oldu ve koyduk 🙏🏼 Asya son senelerde çok kullanılmaya başladı Tabi karar sizin ☺
HaticeTygnTpc YagmurAnnesi Ben kızım olursa Asya koycam nedense Yağmur ismine ezelden beri ısınamam ama sizin takdiriniz önceden beri düşündüğünüz bir isimmiş onuda koysanız olur ama Asya'da çok güzel ya 😍👍🏻
YagmurAnnesi HaticeTygnTpc Sagol canim benim. Amin insallah hepimizin bebisleri saglikli olsun da onemli degil valla. 😊