YBsyn Iyı aksamlar☺️ Reflu yatagı konusunda kararsızım ne alsam hangı marka en ıyısıdır. Yatasta bı tane begendım ama kullanan yada alan varsa yorum yaparsanız cok sevınırım.
minnakfasulyecim YBsyn Canım tabi ki kötü mal almak istemeyiz ama en fazla 5-6 ay kullanılan bişeymiş. E bebek te 60 - 70 tl ye var oraya bakabilirsin. Onun haricinde bime geliyor 50 tl. Oda iş görür zaten önemli olan eğimli olması değil mi🥰
Srpplt YBsyn bimden aldım memnunum 🤭 cok arastirmadim acikcasi egimli olmasi yeterli geldi benm icin ☺️
_defnee YBsyn Sevibebe den aldım canım bende. Ebe bana al dedi. Çok faydasını görürsün dedi. Aldık bende
YBsyn minnakfasulyecim evet oyleymıs ama yınede sunu kullanıyorum memnun kaldım denen bısey varsa ona bakmak ıstedım ☺️
Tstnptt Rumis ablam sürekli kullanıyor cnm koltuğun üstüne getirince falan da onla getiriyor hep bebişin altında yanii
Btyas34 YBsyn ben aldım yataştan juno aldım baby nest gibi de kullanmayı düşünüyorum bana çok mantıklı geldi
YBsyn Btyas34 yatasta gıdıp baktım bende junoya ama onda cok egım yok yanı gaz ıcın vs yeterlı olurmu dıye kararsız kaldım
Suveydaa YBsyn canım ben kızım için civilden almışım 50 tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam, çok da işime yaradı açıkcası şimdi aynı yatağı oğlum için kullancam inşallah.
Ebrs YBsyn canim, sana tavsiyem cok oahali bisey alma. Çünkü zwten 3 5 ay anca kullanılıyor. Bebek uzerinden kayıyor onlarin ve kilo aldikca sigmamaya başlıyor. Ben bime gelen yataktan almıştım, inan 3 ay anca kullandım sonra sigmadi oglum
Btyas34 YBsyn canım ben yeteri kadar eğimli buldum zaten onaylı bir ürün o yüzden tereddüt etmeden aldım umarım iyi gelir