Esmakkk Arkadaşlar merhaba mide yanması için ilacı kaçıncı haftadan sonra kullandınız bide illa doktorun vermesi mi lazım eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz
Tugbacolak Esmakkk ben ilac falan kullanmadım canım doktorum ılaca karsıydı. Soguk süt oldukca ıyı gelıyodu rahatlatıyodu baya hem bebegede yararlı bısey bır taşta ıkı kus
Hasibeee Esmakkk canım 13. haftadan sonra mide koruyucu kullanabiliyorsun. Bebeğe zararı yok ben ilk hamileliğimde de kullandım şuanda da kullanıyorum. Rennie gaviscon gibi şuruplar anlık çözüm oluyor uzun süreli rahatlık sağlamıyor.
Esmakkk Nilyusufum valla bilmiyorum ne denediysem geçmedi ilaç kullanayım bide diyorum ama badem de denerim
Mekamu Kendim direkt alabiliyorsun. Hamile olduğunu belirtirsin garanti olsun diye. Ama ya rennie ya gaviscon veriyorlar zaten.
Sedazen Bana rennie ve gaviskon işe yaramadı doktorum mide koruyucu hap verdi suan sıkıntı yaşamıyorum cok şükür 🙏🏻Hamileliğimin basından beri kullanıyorum.
Sedazen Esmakkk evet ilk hamileliğimde gaviskon cok etkili olmuştu sadece onu kullanmıştım ama simdi etki etmedi 😕 inşallah sizde işe yarar
Esmakkk Hasibeee 21 haftalık oldum şimdiye kadar idare ettim ama artık aşırı fazla yanma oluyor mide koruyucu ilaçlar hangileri ismi ne acaba
Hasibeee Esmakkk canım ben panto kullanıyorum ama muadilleri var onları da kullanabilirsin. Doktoruna ulaşma imkanın yoksa aile hekimi de yazabilir.