assgg16 Merhaba iyi akşamlar Haftadayım şuan organ tarama yaptırıcam Bursa'da bildiğiniz ve uygun olan hastaneler var mı acaba ? Bi kaç yere sordum çok fazla fiyat verdiler. Bazı hastanelerde muayene olmadan fiyat veremediklerini söylediler. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰🤗
Asiye1689 assgg16 merhaba , ben de 20.haftayım. Geçen salı günü Doruk hastanesine yaptırdım. Kendi doktorum da orada. 300 tl ödedim. İkiz gebeliklerde fiyatın farklı olduğunu duymuştum ama . Yine fiyat alabilirsin hastanelerden
BlgnRb assgg16 hastane değil ama sonomar var radyolog yapıyor ben memnun kalmıştım 250 ye yaptırmıştım ama 2020 de 300 olmuş sanırım bi bakın isterseniz
_2prensesannesi_ 10 martta gideceğim bende 250 tl tek gebelik fiyati ikizse her birine 250 ayri aldıklarını soylediler
Asiye1689 assgg16 eğer yıldırım Doruk’a karar verirseniz Ersin Akkuzuyu tavsiye ederim. Benim anlayabileceğim şekilde tane tane o kadar güzel herşeyi anlattı ki çok memnun kaldım .
_2prensesannesi_ assgg16 aaa pardon bursadaymissiniz ben yeni gordum erzurum da yaptiricam ben gormeden yazdim onu