Mervasya canım gece 11’den sonra bir şey yemiyorsun içmiyorsun Doktora gidiyorsun kan bölümüne gönderiyor seni sonra parmağından kan ölçüm yapıyor açlık şekerine bakıyor sonra bir tane kaç gramsa içecek veriyor o kadar kötü değil moralini bozma bunu 10 dakika içerisinde iç diyor içiyorsun 1 saat sonra gel diyor ölçümü yapıyor ve tekrar her saat başı toplamda üç kere olmak şartıyla üç defa kan alıyor Bu işlemler bittikten sonra yemek yeme ve içmek serbest oluyor yanına Yalpaze al çok terliyorsun sıcak basıyor halsiz düşüyorsun sakın kusmamaya çalış kusarsan iptal oluyor inanki vakit hemen geçiyor video izledim ben telefonla konuştum Allah yardımcın oluyor ilaç o kadar kötü bir şey değil şekerli su gibi düşün benim 75 gramdı inanki vakit hemen geçiyor video izledim ben telefonla konuştum Allah yardımcın oluyor ilaç o kadar kötü bir şey değil şekerli su gibi düşün benim 75 gramdı hemen sonuç çıkıyor özelde yaptırdım bir gün önceden bol ye su iç aç kalıcaksın su bile yasak çok ayakta kalma basın döner felan otur