KubrAbdullahh mavera Benm öyleydi canım korkuyordum şimdi 32+5 haftalıgız karnım sürekli hareket halnde hiç durmuyor karnımı sürekli geriyo gerilmekden acıyo artık senin haftandayken benimde öyleydi korkma düzelir büyüyodur canım 😊
Merve_kucuk mavera 30+3 bende az hissettim bugün. Haftasi kucukken diyorlar ilerleyen donemlerde hissedeceksin. Haftasi ilerliyor bu seferde az hareket ediyor diyoruz yeri daraldigi için diyorlar anlamadim gitti valla
Kizimmmm mavera tam 30. Haftaya girdim hareketlerde zayıflama oldu. O sert halleri kayboldu. Doktor yeri daralıyor normal dedi. Ama 31 den sonra tekrar eski haline döndü. Bebeklerin günü gününü tutmuyo ki haftası haftasını tutsun.
Tugbacolak mavera bebişin her an havası aynı olmuyor canım az da olsa hareket edıyorsa tedırgın olma bugun keyfı yokdur az kımıldar yarın yerınde durmaz kendını yorduysan bebek yorgun dusuyo hareketlerı azalıyo halıyle
mavera Merve_kucuk Allahım sağlık sıhhat versin bize ve evlatlarımıza hayırla alalım kucağımıza inşallah 🙏
Hazalmelek_65 Karnında sertlik olan varmı arkadaşlar ve karnında şiddetli ağrısı olan. 32+5 haftalıklar özellikle
Tugbacolak Hazalmelek_65 Hazalmelek_65 agrı hep olmuyor ara ara oluyor ama sertlık hep karnım gebelıgın basından berı cok sert ve gergın derısel bıraey sanırım
Hazalmelek_65 Tugbacolak benm 2 gündür çok şiddetli karnımda ağrı var özellikle göğsümün altı sağ taraf ve karnım çok sertleşti. Bebeğin hareketleride yavaşladı
Hazalmelek_65 Tugbacolak gittim yatışım verildi nst de sancı çıkmş açılma yok. Serum verdiler çıktım ben imza atıp kalamadım dha fazla hastanede. Haftam dha çok erken sürekli muayeneleri korkuttu bni
Hazalmelek_65 Elif6161 yani gelip geçen bi sancı değilde dha çok ağrı şeklinde karnıma dokunamıyorm bile
Gunnesgd mavera 35de yaşadım ikiz hamileydim kordon dolanması sebebiyle erken fiğim gerçekleşti mutlaka dr gifin