Halimeciftci 27 haftalikkende gelmişti doktora gidip nst baglandım sanci çıkmadı ve yalancı sanci dedi doktor bugünde belim ağrıyor ve karnimin çevresi acıyor gibi özellikle göğüs altim çok değişik bi ağrı var ve çok hareketli
Oznur_11 Halimeciftci ben 31+3 um şuan. Geçen hafta ve dün nst ýe baglandım ilkinde birsy çıkmadı dunkinde nst kagdnda 20 yazyrdu. Adet sancısı gibi hafif sancılar gelp gidyr ama doktor herşey yolunda dedi umarım bi sknti olmaz
Asaltntyr Halimeciftci nasıl bi ağrı hissediyorsunuz ben de 30 haftalığım geceleri belimde ve karnımda adet sancısı gibi bi ağrı oluyor bazen uykumdan uyandırıyor
_defnee Halimeciftci Benimde 32 de başlamıştı. Meğer kafayı yerleştirmiş. Zor durdu. Şimdi bir gün bile beklese kar diye doktorum tedavi uyguluyor
hryoz Halimeciftci ben 34 haftalıgım bana göre cok sancım var ama nstde hic bişi yok 😂😂😂 yabi bunlar yalancı sancılar bünye hazırlıyo kendini evham yapmaya gerek yok
Aysekose Halimeciftci en cok alt tarafım agrıyo hafta ıcı gdcm dktra dogum olck dye korkuyorum rabbım yardmcımız olsun
Halimeciftci Aysekose Aynen sızlıyor benimde 😒 bende çok korkuyorum daha erken enazindan 36 37yi gorsek😔
Merve_278 Oznur_11 sancının 50-60dan yukarı çıkması lazım nst de. 0-20 arası normal demek. yalancı sancılar dinlenince geçer ve şiddeti artmaz, gerçek sancı tam tersidir.