Minigim_ Eylul-Ada2020 kargodan mesaj geliyor ben ordan takip ediyorum aldığım yerlerde pek takip numarası vermiyorlar
Tugceuzuntopcu Eylul-Ada2020 iyi de kargo çıktığında telefonunuza kargo şirketinden mesaj geliyo normalde size gelmedi mi
Eylul-Ada2020 Busraartar melisatasarımdan yaptırdım hastane çıkışı istiyorum bana sipariş numarası verilmedi merak etmeyin pazartesi elinizde olucak merak etmeyin diyor içime kurt düştü 😞
Cumaserife Genelde vermiyorlar canm ama rica edersn belki kargo şirketinden falan alıp size verebilir onuda hepsi yapmıyor ..
Eylul-Ada2020 Cumaserife Çarşamba öğleden sonra kargoya verilecek dendi verilmiş en geç pazartesi elinizde olur diyor sipariş numarasını nasıl almazlar bu ilgisizlik değil mi
Busraartar Eylul-Ada2020 hepsi vermiyor. Yani bazen kargo numara gönderiyor kargonuz yola çıkmıştır diye . Bielemdim
miine Ben internetten tulum ve patik almistim kargoya verilince takip numarasi kimin verdiği kargoya hepsi mesaj olarak geldi bana , siteden siteye değişiyor galiba
Eylul-Ada2020 Tugceuzuntopcu gelmedi canım bir de soruyorum bayan elime ulaşmadı merak etmeyin pazartesi elinizde olacak diyor
miine Eylul-Ada2020 ödemeyi peşin mi yaptınız yada resim video falan attı mi kıyafetlerle ilgili , kargoya verilince mesela
Eylul-Ada2020 miine Peşin yaptık canım evet isim yazılı tulum fotosunu attı bayan bana surat kargoya verdim dedi yalnız takip boşu gelmedi bende sordum takip boşu sizde var mı yok diyor ama lütfen merak etmeyin diyor pazartesı elinizde olacak dedi bilmiyorum artık