kayseri_1234 Renkli yüz ultrason fotosu ne zaman veriliyor Devlet hastaneleri veriyor mu bu renkli ultrason fotosunu???
Sevgigursoy kayseri_1234 20-24 arası detaylı usg var o zaman veriliyor perinatolojiye randevü Alman gerekiyor
tugce67-67 kayseri_1234 canım ben özele gidiyorum 21 olduk neredeyse doktorum gösterip veririm ama yüzü açık olursa anca anlaşılır dedi.şansıma kapattı yüzünü .özellerde isteyince hep veriyorlar galiba ama devlette ekranda bile göstermemişti geçtim renkli resmini.bir kere gittim
kayseri_1234 Deletedmom138 her gittiğimde ultrason dan bakıyor devlette renksiz ve net değil ayrıca onu bile vermiyorlar ama renkli son haftalardaki yüz ultrasonunu diyorum ben devlette varmı diye
Deletedmom138 kayseri_1234 devlette vermiyor sanırım ayrıntılı ultrasonunuzu uygun fiyatlı klinikte yaptırabilirsiniz
Sevgigursoy kayseri_1234 devlette verilmiyor ben özele gitmiştim orda verdiler bana normal internette gördüğünüz renkli resim
Ceylan35 kayseri_1234 detayli ultrasyonda 2 kez girdim ikisinde de kızım yüzünü göstermedi yani alamadım hiçbir resim falan
Derya68 Ben o renkli resimi 8.haftadan beri alıyorum özel olduğu için doktor ben demeden veriyo şimdi 22.haftadayim hala veriyolar yani