Happpm hilal_yener ya valla kilo alım sorun degl bebegim iyi olsunda kiloyu takan biri değil çünkü bugünler çok bekledim
beriliceannesi 22 hafta için iştah artışı normal ancak doymuyorum diyorsanız o normal değil kilo alımınıza dikkat etmeniz lazım 🤗
Happpm beriliceannesi yani canım sürekli yemek yeme tatlıy eme ihtiyaç duyuyorum yemeyim diyorum kötüleniyorym
beriliceannesi Happpm normalden fazla kilo alırsan tansiyon şeker gibi riskli hamilelik problemlerin oluşabilir şuan için aldıkların zaten bebeğe değil sana kilo. Meyve gibi şeylerle atlatmaya çalış şeker ya da yemek isteğini 🤗
Selin648 Valla bende deli gibi yiyorum ve doymuyorum hep yemek yemek istiyorum sürekli ağzımda birşey olsun yemediğim zaman bi Agresif oluyorum sanki hiç yemek yememiş gibi başım ağrıyo 😂 aynı oruçta ki gibi 19+5 hafta bende
Meleks32 Siz yine de dikkat edin sık sık sağlıklı şeyler yeyin benim 37 hafta da tansiyon çıktı idi aslında çok kilo da almamıştım 15. Kilo ile doğum yaptım ama son ay sıfır tuzlu yedim mecbur
Gulsky Kizlarrrr kontrollu olun gerekirse ac birakin kendiniziii .. bebek zaten kilo aliyor ... su ekstra acliginiz kendi kilonuza gidiyor.. bide 20 li haftalar erken hadi 30 lu haftalarda ne yapacaksınız?