smile-smile Merhaba Bugün dr kontrolümüz vardı, 40+içindeymişim dr um ptesi fitil ile doğumu başlatacagız dedi daha önce deneyimleyen var mı ?
dilanisik smile-smile açılman yoksa evet propess le doğurtuyorlar benim doğumum 37 de yapmak zorunda kaldığımızdan o şekilde oldu
Busratm smile-smile Ya propess yerleştirecek ya da cytotec vericek. Propess rahim ağzına yerleştiriliyor. Ucunda ipi var. Su gelince ya da açıklık artınca kendi kendine düşüyor. Bazen sancıları çok sıklaştırdı diye erken de çıkarılabiliyor. Cytotec de bildiğin hap vajinal yolla veriliyor. İkisinin de amacı rahim ağzını yumuşatmak ve sancıyı tetiklemek.
Lazah smile-smile benimde beş aylık bebeğim karnımda kalbi durmuştu onda çocuğu almak için alttan fitil vermişlerdi normal doğum sancısı gibi oluyor yavaştan başlıyor ve saatler geçtikçe sancı sıklaşıyor benimki ölü olduğu için zor olmuştu çünkü içerden bir çaba yoktu ama sizinki normal olduğu için kolay olur inşaallah sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle
smile-smile dilanisik peki nasıl bir durum bira bilgi verir misiniz benim 1cm acık sancım ve kasılmaların dünden beri az az var
dilanisik Yani fitili rahmine yerleştiriyorlar bir ipi oluyor tampon gibi düşünebilirsin...rahmin açılması iki günde sürebiliyormuş hemen de açılabiliyormuş...devamında zaten sancılarda geliyor benim 17 saat sürmüştü
smile-smile Teşekkür ederim, Deneyimleyen yok sanırım bende suni sancı gibi daha mı kuvvetli diye dusunuyorum ve acılma olmaz ise sezeryana mı dönerler acaba
gmzgnc smile-smile suni sancıdan daha iyi bişey sanırım. Doktorum alttan küçük bi müdahalede bulunuruz demişti çok suni sancı taraftarı değilim demişti. Ben de daha iyi bişey diye düşündüm.
gmzgnc smile-smile suni sancıdan daha iyi bişey sanırım. Doktorum alttan küçük bi müdahalede bulunuruz demişti çok suni sancı taraftarı değilim demişti. Ben de daha iyi bişey diye düşündüm.
Real smile-smile o zaten suni sancı.kimisi damardan veriyor kimisi fitil olarak.yengemle aramızda 5 ay var ona damardan vermişler bana fitil verdiler.