Fhisneli Kızlar merhabalar 35+2 yim ama 2 gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar var ve bi baskı hissediyorum benim gibi olanlar var mı? Baska bi sıkıntm yok cok şükür ha bide çabuk yorulmak dışında 😏
Zehra321 Fhisneli benim de göbek deliğim ağrıyor acıyor 😏 onun dışında pek sıkıntım yok çok şükür Güzel bir hamilelik geçiriyorum ( gece uyku problemi ve sık lavaboya çıkma haricinde ) 😂
BlgnRb Fhisneli aynıyız 😊 benimde kasılmalarım başladı kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor ara ara aşağıya baskı oluyor
Gulsenn2244 Fhisneli bende aynıyım baskılar basladı hareketler tamamen kısıtlandı Allah yardımcımız olsun
Minigim_ Fhisneli 35+0 bizde yatarken dönmek sorun resmen bide oturduğum yerden kalkınca falan kasık ağrılarım oluyor mide yanmam ara ara oluyo geçmedi hic🤔
BlgnRb Fhisneli kendimi çok yormuştum geçenlerde gece doğurucam zannettim ağrı kasılma hiç uyutmadı ama dinlenince geçti şükür 😊 36 da kontrolüm var bakalım
Fhisneli BlgnRb ay kuzum yormamaya çalış kendini dinlen dinlenebildiğin kadar benmde kontrolüm var bu gelen hafta nst + çatı muaynesi yapcam dedi utanıorum korkuorum hepsi karstı işi deliliğe vurmaya basladım artık😬
BlgnRb Fhisneli dikkat ediyorum artık ya bol bol dinlenmeye çalışıyorum. Bana da çatı muayenesi yapar büyük ihtimal kasmamak gerekiyor yapılırken sıkarsak daha kötü
BlgnRb Fhisneli illa ki ama düşünme şimdiden o anı benim cuma kontrolüm o zamana kadar başka şeyler düşünüyorum 😂
Missipi Son 5 hafta kaldıgını düşündükçe herşeyi Yapasım geliyor :) squat,perine masajı,Hurma,tarçınlı su 😅 sonra durduruyorum kendimi :) birazcık daha bekle diye. Son haftalar da bir an önce bitse artık 🤗
Fhisneli Gulsenn2244 amin kuzum benim gündüzlerde sıkıntı yok hoplayıp zıplıom hamile gibi değilim ama akşam olunca işte uykusuzluk ağrı kasılma vs baslıo
Missipi Fhisneli 😅Çıkar bi şekilde merak etme. Bende öyle son haftalara kadar dikkat ediyordum da artık bitti diye saldım iyice hiç bişey yapmıyorum. Çatı matı yorumlarını okudum bugun ondan da tırstım baya🙄