Saass Merhaba yapı olarak zayıf bi insanım ve ilk gebeliğim. Bebek hareketlerini henüz hissetmedim ama bugün karnımda bişey hareket ediyormuş gibi hissettim bunu dışardan görme olasılığım var mı yoksa bana mı öyle geldi
Saass Saass şimdiye kadar çok sakin geçen bi hamileliğim oldu fakat iki gündür kasık bölgemde çok ciddi batma hissediyorum acaba artık hareketlerini mi hissetmeye başlıyorum
Perihanvdt Saass sırt üstü uzanın ve bebeğin ayakları nerdeyse elinizi oraya koyun ama öncesinde gofret fln yiyin tekme atıcaktır:))bende 19 dayım ve sırtüstü uzanınca hissediyorum hareketlerini
Hanimm Bazı hamileler geç hissedebiliyormuş hareketleri 😊 Ben 15-16'da hissetmeye başladım. Şimdi 20 haftalığız daha da netleşti hareketleri ve inanılmaz güzel bi şey 🥰 Sırt üstü yatınca daha çok hareket ediyor bal kız 💕
Saass Hanimm evet hareket ettiğinde bende sırt üstüydüm. Doktor 24 e kadar hissetmemen normal dedi ama görümcem biraz korkuttu açıkçası
Safiye12 Saass bende 18 +4 günlük hamileyim sanki gaz varmış gibi içerde bisey patliyomus gibi birşeyler hissediyorum ama bebek mi bilmiyorum 🤗
Safiye12 Deletedmom137 Ay inşalalh öyledir canim ya akşamları yemekten sonra uzanınca oluyo en çok kasık bolgemde hissediyorum
Deletedmom137 Safiye12 evet canım öyle oluyor hatta çıkolata tarzı şeyler yıyıp uzan bak kıpır kıpır oluyor😁
Saass Perihanvdt evet tatlı yedikten sonra sırt üstü uzandım o şekilde hissettim az önce tekrar oldu demekki gaz değil hareketmiş