Gdemir Kızlar doguma 1 ay kala ağda yaptırmak ne kadar dogru olur özellikle genital bölge icin cok acıyor mu yaptıran var mı. 😳
Asli Gdemir 38. Haftadayım en son 37 de gittim haliyle acı oluyor ama anlık yani bir problem yaşamadımmşuana kadar 39. Haftada giden arkadaşlarımda çok
NeslihanPiaAbac Gdemir vücut hassaslaştığı için haliyle acıyor ama benim durumumu bildiği için uzman arkadaş daha hassas davranıyor geniş geniş almaktansa küçük küçük bölgeler halinde alıyor
eymenelif Gdemir hic yapmadiysan daha once yaptirma cunku sen kasarsan kendinj bebekde kasabilir onceden yapiyosan sıkıntı yok ama simdj basliycaksan baslama
Acrbaby Gdemir gitmeden anestol krem surersen daha az hissedersin canim , 5 dk bisey zaten kendini kasma bitsin gitsin 😊
Gulden Acrbaby bende doğuma 1-2 gün kala gidicem. Bugun 37inci haftama girdim. Bu anestol krem uyuşturuyormu hamilelikte sakıncası olmazmı🤔
Tbbr Peki ilk aylar sıkıntı olur mu bir sakıncası var mı 6+5 im bu arada bana da yardımcı olur mıusunuz ? 🤗
Ikinciyibekliyorum Tbbr hayir canm hic problem yok ben iki gebeligimde de yaptirdim. Ama ben 5 6 senedir yaptiriyorum🙂 ama gebelik ile ağdanın hic alakasi yok
deletedmom26 Tbbr Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz ben de ilk 8 haftalıkken almıştım kendini kasma yeter
DuyguAlalm Tbbr Hijyenik bir yerde yaptırırsan bir sıkıntı olmaz dedi doktor bana. Zaten gittiğim yer de kişiye özel ağda kullanıyor. Herkese aynı ağda ile yapmıyor.
Tbbr DuyguAlalm Teşekkür ederim sürekli ağda yaptırıyorum hatta kendim yapıyorum çoğu zaman ama şimdi hamile kalınca korktum bişey olur olmaz bilemedim cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim 😍😍❤ Ikinciyibekliyorum deletedmom26 Ozlemomer
Ozlemomer Ben 31 haftaligim ağda yaptiriyorum kendim almam imkansız kasilmadiginiz sürece birşey olmuyor hemen bitiyor zaten