Seymaaam Kızlar bi kaç gündür kasık ağrım var değişik böyle bel ağrım zaten sürekli var. Dün doktoruma gittim herşey normal görünüyor. İdrar tahlili de yapıldı onda da sıkıntı çıkmadı. Başına gelen var mı bu haftalarda ya ne ağrısı anlamadım bu böyle 😔
Betl35 Seymaaam Benımde agrıyor canımm ama korkşcak bsy değildir bence. Benım kafama takılan idrarım bıraz koyu gelıyor ozellkle sabah yaptıgım ilk idrar. Senınde oyle mi?
Kedili_Anne Seymaaam ben 24 haftalığım. Doktor beni uyardı yalancı kasılma ve ağrılar olabilir. Gitgide şiddetlenerek artar ve belden girerse haber ver dedi ama ben henüz yaşamadım bilmiyorum. Öteki türlü dinen şekildeyse sanırım yalancı kasılma oluyor. Çok şiddetliyse ihmal etme derim canım. Ama böyle geçen şekildyse panik de yapmamaya çalış.
Pyrzefem Rahım bagları buyumeye baglı gerılıyor ve bız bunu kasık agrısı olarak hıssedıyoruz ote yandan catı kemıklerı esnemeye baslıyor ve vucudun agırlık mekanızması one dogru cekıldıgı ıcın bel agrısı olusuyor
Deleted5544 bende 24+1im benimde aynı sekilde. normaldir diye düşünüyorum bebek baya baya büyüyo çünkü artık
Seymaaam Deleted5544 sende de mi kasık ağrısı var canm zaten iki hafta ilerde ydi karın çevresi de seni tanıyorum haziran annelerinden 🙂
Deleted5544 Seymaaam evet canım kasık ve rahim ağrısı var arada sırada. ☺️ benimde en son karın cevresi 4 gün geri cıkmıstı. pazartesi şeker yüklemesine gidicem insallah gününü yakalamıştır ona takıyorum kafayı biraz 😔
Seymaaam Belmaaa her hafta muhakkak bişey çıkıyo ya doktora gidiyorum her defasında bişey çıkmıyor çok şükür.
Seymaaam Betl35 evet canm özellikle sabahları ve ya gece kalktığımda doktor su iç dedi ph yüksek çıkmıştı. Dün gittim daha
Seymaaam Betl35 canm birde sen gittin mi bu ağrılar için sanki böyle adet ağrısı desem değil gibi değişik bişey.
Betl35 Seymaaam Daha bugun yasadım tamda rahmon ustunde diken dken battı. Ama kıme sorsam dıyorlar rahım bagları gerıldıgı için bebek buyudugu ıcın normal. Bıde daha geçen kontrolm vardı hıc bısy denmedi olumsuz. Icını ferah tut bebbegm. Ph yukske çıkınca ılaç verdılermı kuzum ben 2 aydır ıdrar tahlılı vermedım. Doktor ıstemıyor nedense fazla. Şeker yuklemem olucak yakında ozaman alıncakmış
Seymaaam Betl35 yok ilaca gerek yok dedi lökosit falan olunca ilaç veriyorlar galiba.Ben geçen ay da vermiştim tahlil bu ayda sadece bakteri falan yüksekti ama onuda önemsemiyolar galiba.Birde burda okuyoruz ondan daha çok korku oluyor doktorum da kızdı zaten kötü düşünme kötüyü çağırma diye 😐🤔
Seymaaam Deleted5544 takma canm 4 günden ne olacak sen yediklerine dikkat et yeter birde balık yağlı vitamin kullanıyor musun?
Deleted5544 Seymaaam insallah canım 2 haftaya kadar normal diyolar ama insan tereddüt ediyor iste ☺️ evet i mom omega kullanıyorum ☺️
Dmrzlm 26+2 yim bel agrım pek olmuyor ama 10 gündür mide bulantısı kusma basladı kilo alcam yerde kilo kaybediyorum
Seymaaam Deleted5544 evet canm bende regenesis max kullanıyorum.Onun etkisi oldu galiba çünkü öyle aşırı bi yemem yoo.