dilanozkn Teacher42 çarşamba günü inşallah suni şancı ile doğumu başlıcak benimde dualarinda bulusalim insalkah
Medine_1992 Teacher42 son 2 💙💙💙 heyecan dorukta kalbim ağzımda atıyor ya 2 gün sonra bir meleğe sahip olmak fikri şükür rabbim
sari_papatyam Teacher42 22 gün kaldı benim de 40 haftanın dolmasına 🤗 bakalım bekleyecek mi balık burcu mu koç burcu mu olacak 😅
Z_h_c Meltemmdda aaa ben de öyle! 19 mart görünüyor, ama kasılmalarım özellikle geceleri artıyor ve şiddetli. Doktor 1 cm açıklığın var bide bebek çok baskı yapıyor aşağıya bence 38/39 haftada gelir dedi ama bakalım 🤷♀️
Mrvkr Teacher42 son 21 gûn diyor uygulama ama okadar beklemiycek bence en geç 15 inde bekliyorum oglumu💙🤰
Aselnur44 Mrvkr bende aynı şeyleri hissediyorum doktor 20 mart diyor ama ben 13-15 mart olur gibi hissediyorum
Teacher42 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️ Geçer mi 9 ay dedik şükür iyi kötü geçti ve sıra bize geldi sonunda:)
Carcopcarbilis Meryemclskn benimde fizikemde ruhende çok yoruldum ama artık nasip cennet boşuna verilmiyor 😕