Ozge-46 Merhaba kızlar,bebeğimin hazırlığı bitti.benim bir kaç eksiğim var.sizce emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi almak daha mantıklı.ayrıca önerebileceğiniz marka var mı ?
CananAkdag Ozge-46 valla bi tane atlet al sütyen zaten al ben 3 sütyen 2 atlet alcam sütyeni siyah beyaz ten alcam atleti de beyaz ve ten alcam 🙄🤔🤔
Zeynepsarem Ozge-46 ben ilkinde emzirme sütyeni kullandım cok memnun kaldım budefa atlet aldım bakalım denicem
EsmaSahin Ozge-46 Kullanması zahmetli ikisinide alma bence.Ben bustiyer aldım ister sporcu olsun ister ona benzeyen birşey çok rahat.
Ayseyu Ozge-46 oğlumda sütyen kullandım şimdi atlet almayı düşünüyorum denemek için bide lohusa teri diye bişey var kasım da bile yanıyodum 2 yıl önce
caglareisogluozturhan Atleti daha çok beli sıcak tutsun diye tercih ediyolar ama ikisinin arasında pek bir fark yok sen nasıl dilersen :)
Lale00 Ozge-46 hem atlet hem sutyen aldim bebegim 1 bucuk aylik oldu sutyenleri denedim ama zorlandim atlet daha kullanisli geldi bana pentideki atletler cok guzel
NihalBurak Ben sağlık ocağında ki ebeye sormuştum her ikisini de alsan işine yarar dedi ilk başlarda atlet tak ama sonradan göğsün sarkmasın diye sütyen kullanırsın demişti. Arkadaşımda e bebekten al dedi güzelmiş oranınki ama henüz almadım bir de siyah almayı düşünüyorum ben
Sumeyyeak Normalde atlet giyen biriyseniz atletli alın tekrar üstüne atlet giymektense. Pentiden aldım. Memnun kaldım 2. Hamileliğim suwenden de almıştım çabuk eskidiler. H& m nin kilerde çok kaliteli. E bebeginkisi normal herhangi bi iç çamaşırcıda bulacagınız gibiler.
Sumeyye_g Ozge-46 ben pintiden aldım 2 tane atlet 1 tane sütyen atlet daha rahat diyorlar bakalım zaten sütyeni her zama takmam