Melis_01 İyi akşamlar kızlar benim 7 martta regl olmam gerekiyor çocuk deniyoruz dayanamadım ben kan testi yaptım 2.5 çıktı sizce gebelik için ihtimal var mı küçük de olsa
Misssimsek Melis_01 bazı yerde 5 üzerini bazı yerde 2 üzerini gebelik kabul ediyorlar canım fazla heveslenme sonra üzülme ama yinede 2 gün sonra bir kan daha ver karsilastir bakalım. Inşallah en kısa zamanda hayirli evlatların olsun 💕
Cerenssn Melis_01 ben hamile oldugumu ilk hissettigimde kan verdim beta degerim 2.0 dı doktorum hamile degilsin dedi ben hamileyim dedim ama o israrla hamile olmadigimi soyledi 1 hafta sonra beta degerim yukseldi ve doktoruma hesap sormustum 😆
Misssimsek Misssimsek hem daha çok erken gebelik.olsa bile daha belli olmaz adetini bekle. Ben o 7 mart detayını kaçırmisim.
Esraguvennn Melis_01 canım seni heveslendirmek istemem ama ben adetime 6 7 gün varken kan verdim 3.62 cıktı doktor çok heveslenme ama hamile olabilirsin kan vererek takip et dedi ertesi gün yine verdim 15 cıktı öyle katlana katlana gitti inşallah sende de öyle olur 🥰
Ayseyu Melis_01 çok erken daha tüp bebek yapanlar bile adete 3 gün kala kanda bakıyolar geç döllenme ihtimaline karşı isrerseniz iki gün sonra tekrarlayın yükselirse o zaman gebelik oluyor
Melis_01 Evet erken biliyorum ama çok isteyince dayanamadım test yaptım böyle rakam çıkınca bir ihtimal dedim