Ceren92 Kizlar az once wc deydim parca halinde sumukumsu bi akinti vardi sari beyaz gibi pembelik yok kan yok fakat katimsi kivamda bisi bole olma ihtimali 37+2yim
Gulkkl Ceren92 ay resmen aynısı oldu ben de az önce günümüz de aynı. Ben de bekleyeyim. Bilen barsa lütfen yardımcı olsun
Serap0733 Ceren92 hep geliyor o ben de günümüz ayrı o yüzden nişana yormadım ama bi lekelenme olurmuş sümüksü yapıyla oyle biliyorm
Ayse-elifim35 Ceren92 benim kuzenim de kan renginde bi iki damla lekeyle nisan olmus .valla ben de ilk cocuguma 39 +1 ken lavobiya gittim klozetten kalkip sifona basacakken bildigin nasıl oldu anlamadm kan doluydu .nizani geçtim kanamam gelms .zaten sabaha kadar da bekledk bi gram sancam yoktu .hic gelmedi .diğer gün öğlen suni sanci da istemedm sezaryana gördüm. Nişan i yasadm mı yasamadm mı yoksa fazlasylaa mı yasadm bilmiyrum😅
Aykam123 Ceren92 idrar yolu enfeksionundan dolayı oluyor. Bende kahverengi öyle akıntı oldu, nişan falan demedi doktor. Olur öyle, enfeksiondandı dedi
Ceren92 Gulkkl ya dunde geldi hatta silerken jel gibi ama camasirda krem rengi sari beyaz sumukumsu merak ediyorum nisan mi bu belimde az hafif agri var dr yazdim donmedi ya
Gulkkl Benim de sancım var canım adet olacakmışım gibi karnım kasılıyor Bebek kasılıyor sürekli. Sümüksü ama bembeyaz bir akıntı var bende de belki nişan değil ama onun öncesini mi temizliyor acaba sık sık tuvalete gidiyor musun
Ceren92 Gece en az 10 kez wc deyim surekli tuvaletim geliyo oglen cok yok suan bel agrim var ama bu sumukumsu dun de geldi benden of kafam karisti deneyimli biri yardimxi olsun lutfen
Fhisneli Ceren92 tatlım 35 haftalığım rakı beyazı renginde daha böle kremsi gibi yoğun benimde akıntım var kasıklarmda agrıo doktora sordum ben dedim akıntım çoğaldı ve bu şekilde die normal dedi günlük ped koy dedi korkma yani
LittleAnneee 28 haftalıkken olmuştu uğu gibi jel gibi bir şeydi tabi hemen doktorumu aradım aynı şey bir daha olursa gel ve bol su iç dinlen dedi sonra birdaha olmadı 33+6 oldum bebeğim de gayet iyi bence normal bu tarz akıntılar ama siz yinede doktorunuza sorun
Mltm__ Bugün benim de nişanım geldi. Beyaz renkli ve miktar olarak fazlaydı. İnternete foto koyanlar olmuş 🤢 ordan anladım nişan olduğunu.