Kızlar merhaba nasılsınız. Doğum hikayelerini okurken kendi kendime diyordum ki acaba bende Doğum hikayemi paylasabilecekmiyim diye. Ya bana bisey olursa diye hep düşünüyordum. Neyse fazla uzatmayayım hikayemi paylaşayım hemen. 2 gün önce eşimle tartışmıştık. Ayrılacağım demiştim ondan. Annemde Doğum icin gelmişti buraya. Ben çok kararlıydım. Çocuğuma bakabilecektim. Annemle beraber gidecektim izmire. Neyse eşim uyumaya gitti. Ben ve annem de biraz dertlestik. Gece saat 03:30 oldu kanepenin üzerinde oturuyordum ki birden bisey patladı içimden. Suyum patlamış meğerse. Ayağı kalktım nasıl küçük abdestini yaparsınız ya Aynn öyleydim. Arkasından da nişanım geldi. Hemen duşa girdim. Annem uyanıktı zaten. Dedim git eşimi uyandır diye. Eşimi uyandırdı hemen hazırlanıp gittik Doğuma zaten. İlk olarak alttan muayene oldum. Açılma varmi diye. Açılmam hiç yoktu. Neyse direk nst ye bağladılar. Sancım biraz gozukuyordu. Doktorumu aradılar. 9 da gelcem dedi ben. Sabah 7 de suni sancı verin dediler. Suni sancıyı verir vermez zaten sancılar artmaya başladı. Ama nst de görünmüyordu. Açılmam da yoktu zaten. Saat 11 oldu açılmam 2cm oldu. Doktor dedi açılman olmuyo diye. Seni sezeryana alacağız. Ben de diyorum ki ne yapıyorsanız yapın. Eşim doktorla konuşmuş. Normal Doğum istiyorum. Sezeryan yapmayın diye. Neyse saat 13 e kadar bekledik açılmam 8 cm olmuş. Saat 13:30 da doğumum gerçekleşti. Ben böle bisey görmedim sadece. Çok zordu. İkinmami bir an önce düzgün yapıp doğurmak istiyordum. Bebeğimin geldiğini gördüm. Doktorum demişti ki hatta verelim sana bebeğini, ben o anda demişim ki istemiyorum bebeğimi bir an önce bitsin diye bagiriyordum. Sonra bebeğin eşini çıkarıp bebeğimi yanıma verdiler. O an zaten herseyi unutuyorsunuz. Eşimle Doğumdan sonra ayrılacakkken bebegim herseyi değiştirdi. Eşim su an babalık Sevincini yasıyo. Çoçuğun yüzünü görmeyene kadar bisey anlamıyor insan. Çok şükür herseye. Simdi bebeğimi bir an bile yanımdan ayırmak istemiyorum. Eşimde çok mutlu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çocuk herseyi değiştiriyormuş bunu da anladım 😊🙏