Kbrbydk Sunshine1 bende dikiş olduğu için yapmadılar ciğer geliştirici. Çok aksi bir durum olsaydı yapılırdı sanırım. Sende de çok aşırı kısalma olup yatış yaparlarsa veya herhangi bir kasılma sancı filan olursa yaparlar.
Sunshine1 Kızlar bişey sorayım size. Progestanı fitil yapıyorum ya , yarısı çamaşırıma akmış oluyor. Acaba yeterli oluyor mu içerde kalan, yoksa ben mi yapamıyorum bunu
Kbrbydk Sunshine1 iyice orta parmağınla içeriye itiyorsan sorun yok canım zaten fazlası akıp çıkıyor normal yani 👍
_defnee Sunshine1 Korkma canım. 30 haftayken bana 25 dedi. İlaç bile vermemişti. 14 olunca yatırdı. Ama yatsan da yürüsen de gelecekse gelir dedi bana. Çatın ağrıyor mu??
Duamucizem 25 haftamda 3.35 den bi anda 25 mm dustu 2 haftadır ful yatıyorum progestan pruloton nidicard magnezyum kullanıyorum 27haftamda de 26 mm cikti ıns sağlıkla zamnında gelirler elim yüreğimde yaşıyorum bise olacak diye
Kbra7777 Duamucizem ben 36 dayım şükür bende dediğiniz gibi yaptım psikolojide önemli tabii oluyor yani kafanıza takmayın
Kbra7777 Sunshine1 benim 26.haftada 24,5mm idi bi kaç hafta öyle devam etti 27 filan oldu en son 30 mm idi doktorum hep aynı kısalma olmamış dedi şöyleki uzama diye bir şey olmaz bebeğin pozisyonuna göre değişir o dedi o şekilde söyledi bana uzamaz dedi
Sunshine1 Kbra7777 O yüzden belki de her hafta değişik çıkıyor bebeğin durumuna göre . Bunu hiç duymamıştım canım tşk
Kbra7777 Duamucizem gelirsin canım canını sıkma bebeğide strese sokma bol bol dua et Ya şafi çek Allahın izni ile
Sinem34 Sunshine1 oncelıkle cok gecmıs olsun ama bunyeden bunyeye degısır yatarak gecırırsenız bu sızı rahat 6 7hafta goturur kı erken dogum olsada bebek yasam sınırı gecmıs cok sukur korkup telas etmeyın ben daha once 23+3le erkendoğum yapmıstım gecen hafta 22.haftamda serklas oldm 24 mm servıkal uzunlukla bugunde 23+3ğz şuan sabırsızlıkla 30ları beklıyorum
EsraOzsusam _defnee ben bazen rehavete kapılıyorum biraz hareketleniyorum:( yanlış yapıyorum sanırım:( doktor birden başlar anlayamazsn fln diyor
_defnee EsraOzsusam Evet valla bende anlamadım o gün. Bana birden ebe duşunu al çantanı al gel deyince ben şok oldum. Doktor da birden başlar diyor. Ben çok rahat davrandım ya. 39 a çok Mart sonu Nisa’n başı ohoo dedim hep gezdim. Ama öyle olmuyormuş. Akışına bırak canım.
EsraOzsusam _defnee bn sadece geçen haftalarda evde 3-4 gün hareketlendim. Arkdaslarö evmde baby shower falan yaptı bn sadece oturdum sohbet fln ama onn oncesi bebegin odası derken biraz hareketlendim ve 28mm den 20 mm düşmüş. Şaşırdım cok snra ciğer geliştirici vurduk işte devam ediyoruz simdi. Dikkat etmek de fayda var
_defnee EsraOzsusam evet dikkat etmekte tabiki fayda var artık istesek de zaten bu haftada ağırlaştık. Hastanede yatarken ebe geldi ben birden kalktım falan. Bana kızdı. Sen hop oturuyorsun hop kalkıyorsun çok hiperaktifsin. Yavaş yavaş kalkıp hareket edeceksin falan dedi bana.inşallah bir iki hafta daha dayanırlar ya