arslanmerve57 Esilam11 maalesef tadı çok kötü geliyor yiyemiyorum ben çok faydalı ama yiyebiliyorsanız ne güzel 🙈
Belmaaa Esilam11 ben de başlıcam inşallah haftada bir tane yesem yine iyi önceden arada alıyordum salatanın içine ince ince koyunca yiyorum
Ayseyu arslanmerve57 salatalarınıza yada süzme peynir zeytinyağıyla birlikte ezip 1 diş sarımsakla yiyebilirsiniz çok faydalı
tazeanne__ Düzenli olarak her gün tüketiyorum 🙂 ezip püre haline getiriyorum üzerine zeytinyağı pulbiber tuz ve limon enfes oluyor 😂 normalde hiç sevmezdim böyle yapınca inanılmaz güzel oluyor
RuzgarsMommy Canim bende başta zorlandim tuz karabiber ekledil.falan en son avakadoyu iki ye böluyorim kahvaltida bi tarafini yiyorum içine yoğurt koyuyorum çok rahat yeniyor tavsiye ederim
Syma95 Esilam11 denk geldikçe alıyorum yiyorum düzenli yemiyorum yani. Ama ekmeğe sürüyorum ustunede bal o şekilde severek yiyorum
Selinglr Esilam11 yemeye calışcam bakalım aldım cok faydalııı mutlaka tuketın ve hayatınızdan cıkarmayın
Clementine Ben de her gün bir tane yiyorum çok da severek. Bazen sade bazen karabiber ve limonla 😋 Çok faydalı özellikle hamilelikte yenmesi önemli.
Mlsldy Günde yarım avokado yiyorum dilimleyip üzerine zeytinyağı limon ceviz koyuyorum güzel oluyor👌 Çok da faydalı🌸
MzyynSrctn Esilam11 yiyemiyorum yemek için zorlamıyorum kendimi de😂 ilk doktora gittiğimde doktorum dediki avakado yemesen nolur annelerimiz bize avakado mu yemiş dedi 😂😂 oh ya dedim buldum doktorumu yaşasın 😂😂