Zehra321 Kızlar deli gibi beyaz sabun istiyorum 😌 yüzey temizleyicim beyaz sabun kokulu.. bugün temizlik yaparken valla içmemek için kendimi zor tuttum 🤦🏻♀️ Ne yapmam gerekiyor nasıl tatmin edicem kendimi . Arkadaşım sigara külü istiyordu gebeliğinde doktoru aramıştı parmağının ucuyla koy ağzına azıcık demişti. Bu öyle birşey değil ki anam deterjan zehirler bizi 😌😌 siz yaşıyor musunuz böyle şeyler
AysennHE Zehra321 benim de ince kum, kil, sis,oje,benzin, tiner tarzı şeyleri acayip canım istiyor geçenlerde oturup oje kokladım resmen🙈ama öyle böyle değil abartı şekilde canım istiyor torbacı gibiyim tobe olsun😆
LeonGunes-89 Zehra321 bende beyaz sabun Cif defne sabunu elma yağı bunları kokluyorum sürekli 😂Benim de Yiyesim geliyo sabunları ama işte koklamakla yetineceksin sende artık yapacak birsey yok🤦♀️😂
Zehra321 Ponciginannesi_ Kalıp el sabunum da Hindistan cevizli ay o kadar hoşuma gidiyor ki kokusu gidip gelip mıncıklıyorum nasıl bir şeyin içine düştüm ben 😂
Busbusvehashas Doktora gidip kan/vitamin/mineral tahlillerinize baktırın , eksik olan değerinizi tamamlayın. Allah korusun kendinizi kontrol edemez tadına bakarsanız bile hayatınız tehlikeye girer.
Zehra321 AysennHE egzoz benzin kokusu da çok mest ediyor beni ya petrole girince çıkasım gelmiyor hemen camlarını açıyorum arabanın 😁😁
Kardelenyigit Yumuşatıcı,diş macunu,toz deterjanlar aklına gelebilecek bütün temizlik ürünleri burnuma miisss gibi kokuyor böyle saatlerce çiğneyip yiyecek bir şeymişte canım istiyormuş gibi oluyor 😅kokluyorum arada vallahi
Zehra321 Kardelenyigit Ah ah ne olacak bizim bu halimiz 😀😀 dişlerimi fırçalarken o diş macununu emiyorum resmen 🙄😂