Yaman Neseekc ben tüp bebekle hamileyim transfere kadar coraspin kullandım ondan sonra enox iğneye devam ettim 2 kutu onu kullandım daha sonra bıraktım 8-9 haftalikta galiba bırakmıştım
Merveceee Neseekc 34.haftada bıraktım ıgneye başladım 37. Haftada doğum olacak, kan pıhtılaşması yoktu ama daha önce kayıpların olduğu icin tedbir amaclı kullanalım dedi doktorum
Yakamoz__gul Neseekc benim tüp bebek doktorum 34. Haftaya kadar devam etcez dedi. Pıhtılaşma sorunum yok
Neseekc Merveceee benimde yok ama daha once kayiplarim oldugu icin sadece asprin kullaniyorum 37+1 de bırakcam 9 martda sezeryan tarihi verdi
sevda_buyuk25 Doktor bana hiç bişey demeden ilk muayene de coraspin yazdı neden yazdı ne yararı var anlamadım şuan 11 haftalık hamileyim
Hasibeee sevda_buyuk25 canım kan tahlilinde plt değeri var yüksek çıkmışsa o yüzden başlatmış olabilir.
Adimadim Corasprini hamilelikten once oksapari hamilelik baslayinca kullanmaya basladim suan 30+3 cok şükür :) corasprini 32 34 haftalar arasi birakicakmIsiz oksapari doguma kadar... Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin
eknsnsr98 Neseekc 32.haftada bıraktım canım suan 35 haftalığım üç hafta oldu bırakalı daha bir sıkıntı yaşamadım çok şükür