spiker_anne Selinglr 35+1 son eksikler tamamlaniyor evimiz taşınıyor, odasi hazirlaniyor, alisveris bitti artik, doktoruma göre 37. Haftada falan doğar dedi bakalim son 2-3 haftamız hızlı bi sekilde bitirmeye calisiyoruz💙🌸🥳
Hamideersin Selinglr 33+4 aşağıya doğru acaip bi baskı hissediyorum sanki oglum her an cikicakmis gibi sabırsızlıkla doktor kontrolünü bekliyorum 35 haftalıkken gidicem 32+0da 1798 demişti doktor haftasıyla uyumlu demişti 35e kadar 2500 olmasını çok istiyorum inşallah olur
Tugbacolak Selinglr agrılı kasılmalı ve uykusuz. Herkes yuruyus yapmamı önerıyor kolay dogum ıcın ama bes dakka bıle yurusem kızım kasılıyor bıyere toplanıyor karnım taş kesılıyo ardından ıkı gun kasık agrısından duramıyorum hatta yururken topallamama sebeb olcak kadar agrıyor napıcam bılmıyorum
Elif6161 Selinglr ben bebek kendini belli ediyo sanıyodum sertleşip toplanıyodu bir yere megerse sancıymış nstde çıktı öyle devam ediyoruz bakalım minik gelmek istyo hemen
Kbr_71 Benimde bazen su şeklinde akıntı oluyo acaba idrarmı ki diyorum bilmeden aklıma bu ara bu takıldı
Elif6161 Kbr_71 bendede vardı o canım biraz fazlaydı mantar enfeksiyonu çıktı sonra zor hamilelik gerçekten
Kbr_71 Elif6161 enfeksiyonum yok ama ne biliyim su gibi geliyo dün kontrolüm vardı doktor birşey demedi yinemi evham yapıyorum acaba
Elif6161 Kbr_71 valla evham yapmada üstüme yok bende aynı haftada 1 doktordayım artk bir kere o sancıyı gördüm ya nstde daha içim rahat etmiyo benimde allah yardımcımız olsun
Mirage91 Kbr_71 bende de hep oluyor çamaşırım ıslak hep. gebe okulunda da doktor dedi iç çamaşırınız her gün ıslanacak. Her gün iç çamaşırınızı değiştirin Pamuklu giyin dedi normal kokusuz su gibi bir akıntı geliyor her gün
Sinemmdru Kbr_71 canım bendede sabahları oluyo biraz su gibi bir akıntı ama geçiyor sabah oluyo uyanınca genelde 1 2 kez geliyo normal sanırım bendede enfeksiyon yok
Elif6161 Kbr_71 evet kasılma dışında bi sorunum yok şükür ama işte çok zorlu bi hamilelik süreci geçirdim galiba ondan bu kdar erken başladı kasılmarım inşallah yavrum erken gelmez