Ozgeeee2504 Merhaba Ben 32 haftalık hamileyim ve hamileliğim boyunca inanılmaz bir şekilde saçım döküldü hatta saçımın tepesinde birr açıklık bile oluştu bakıldığı zaman direk belli oluyor benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı
Buse62 Ozgeeee2504 banada tam tersi oldu hiç dökülme yok baya gürleşti tararken bile saçım çıkmıyor çok güzel oldu saçlarım inşallah dogumdan sonra dökülmez
AyaYlmazYldrm MinikTavsanim sezeryan oldum vallabenm hibi olan varmi bilmem 2 kat dha aartti sac sokulmem suan gene hamileyim dokulmeye devam sacim kalmadi
Ehnr Sormayın o kadar gür sacliydim ki herkes imrenirdi saçlarıma 6 haftadayim gece yatıyorum sabah yastigimda peruk var gibi napcam bilmiyorum anne olmak çok zormuş ah cabim annem diyip duruyorum sürekli
hilal_yener Ozgeeee2504 canım sen saç kıran olmuş olabilirmisin ? Bir cildiyeye görünmende fayda var hemen gitmelisin çünkü saç kıranın varsa ve yayılırsa yandın
Ehnr Ozgeeee2504 anneme ergenlikte bagrislarim senden nefret ediyorum demelerim geliyor sürekli ah bilseydim değerini Anlasaydım der mıydım canım annem benim diye ağlıyorum bide duygusallık başladı tabi😆