Gurbet572 18 haftalık hamileyim dün gece kasitlarim ağıriyordu rahat uyuyamıyordum sabah işe bu saate kadar kahverengi lekem var neyden dolayı kaynaklanıyor ???
BusraDevlet83 Gurbet572 Doktora gitmelisiniz. Bugün gidin ve muayene olun. Progestan yada Proluton iğne verirler genelde. Bolca dinlenmeniz lazım. Geçmiş olsun.
Esraccc Kahverengi leke için progestan yazıyorlar doktorlar birde kendini yorma muayene de olup öğrenebilirsin
Gurbet572 Elifff06 açık kahverengi bir leke kanama olsa hemen gidecem düşük tehlikesini atlatim 3 ay progestan kullandim.. rahîm büyüdüğü için olmalı bu ağrı ama bilmiyorum 😔
Mrvfndk Bende 18im benmde kasiklrm agryo iki gundr gecede agridi ama leke yok bende. Insllah duzelir canm .gecmis olsn
Gurbet572 Mrvfndk benim leke açık bir renk kan yapıcı ilaçta kullanıyorum oda leke yapıyor ama bugün farklı bir leke oldu.. bakalım inşallah kanamaya dönüşmeden geçer daha 5 gün önce doktora gittim bir sorun yok dedi
Gurbet572 Rabia-22 benim bir yandan kan uyuşmazlığı var doktor kanama olursa gel dedi iğne yapicaz 7 ci aya kadar kanama olmaz umarım kahverengi lekelenme için biraz beklemeyi düşünüyorum geçmezse gidicem inşallah lekede tam kahverengi değil açık bir renk