mls23 dogumumda burdan bebek cikolatasi yaptirmayi dusunuyorum yaptiran arkadaslar msjlarinizi bekliyorum😊
Nnur1 mls23 bebek çikolatası değil de, nişan çikolatalarımı Hacı Şerif’te yaptırdım. Sorunsuz, hızlı ve tam istediğim gibi geldi. Tavsiye ederim ☺️
Cigdem0707 mls23 ben yaptirdim hem cikolata hem lokum tatlarina da baktım gayet guzel.Zaten adamlar yillarin ustasi.1 gunde geldi bama😂
YagizAsyaMom mls23 hacı şeriften değilde çikolata atölyrsinden sipariş ettim ben gerçek pelikan çikolatası kullanıyor ve çok leziz 😊
mls23 Nnur1 ilk cocgumda cesaret edemedim ve bulundugum sehirde bir yerden almistim guzeldi ama isim yazmiyordu bu sefer almak istiyorum 😊
Oyaist Hacı şerifin çikolataları taze ve lezzetlidir.ancak ben istediğim deseni bulamadığımdan çikolata atölyesinden yaptırdım.Acil olduğunu söyledim 1 günde kargo çıktı.Ayrıca lezzetliydi.
Serap92 Oyaist bende arastırdım istedigim çikolatanın etiketini pdf olarak mail atmamı istediler bende yıldızlı bir desen istiyorum sadece 🥰yaparız dediler
snm427 Bulunduğunuz yerde Hacı Şerif varsa oradan alın bence. 70li madlen dökme çikolata aldım bugün. sitede 80di 55e aldım. Lohusa şerbeti de 15 sitede 10a aldım mesela. Gerçi uzaktaysanız başka çare yok
snm427 mls23 o fark kargo ücreti gibi düşünülebilir tabi bu durumda. o zaman bence lokum çikolata birlikte kampanya olanlardan alın artarsa evde de yersiniz 😊 bu arada çikolataları çok lezzetli kesinlikle tavsiye ederim.
Bulutalazinannesi mls23 ben kendim yapmıştım, bi baskıcı vardı kaşe felan yapan yer oraya gidip yapışkanlı etiketi çıkarttırdım. Normal aktardan da kare çikolatalar aldım ve üstüne yapıştırdım. 50 taneye yakın yapmıştım 20 liraya mal olmuştu
Nihanus İzmirde olanlar için hacı şerif göztepede görmüştüm bende oradan almayı düşünüyorum hem denerimde hemde sitesindeki fiyatada veriyordu sormuştum