Ronii ebrucetin 26.haftadan sonra başladı bende kaç sefer hastanede yattım. Geçti hepsi sıkma canını moralini yüksek tut. Düşün her hafta kanamadan hastaneye gidiyordum. Sağlıkla aldım kucağıma darısı sana inşallah.
ebrucetin Ronii Allah razı olsun inşallah nolur duanı eksik etme kanamam yok şükür ama 23 haftamdayım doktor erken doğum riskin var dedi yatıyorum dinleniyorum ama korkuyorum hemde çok :(
Ronii ebrucetin inşallah atlatırsın canım sırt üstü yat ayaklarını hafif kaldır. Mümkün oldukça kalkma ayağa. Bir müddet böyle geçecek sabret. Bu arada plesenta ile mi bi sıkıntı var neden erken doğum riski dedi doktorunuz?
Ronii ebrucetin bir sıkıntı olmaz allahın izniyle akıntı enfeksiyon yüzünden olmuştur,korkulacak birşey değil merak etme
Nisanhikaye ebrucetin canım benim de akıntım var günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum normal bişe akıntı olması Allah kazasız belasız evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin bizde 23 haftadayız
Aslannn Erken doğum riski kız vardı bizimde plesenta previa yüzünden çok şükür atlattık 38deyiz su anda