Merhaba anneler birgün bende doğum hikayemi yazacağım aklımdan geçmezdi.. çünkü zor bir hamilelik geçirdim ama çok şükür kızıma kavuştum biraz erken geldi ama çok sağlıklı çok şükür. Ve en güzel günde regaip kandilinde doğdu kızım. Hikayeme gelirsek çarşamba günü lekelenmem oldu. Benim 28. Haftadan itibaren plesenta aşağıdaydı erken doğum riskim vardı ve ciğer geliştirici iğne olmustum. Öyle böyle derken 36. Haftaya geldik o akşam lekelenme olunca doktorumu aradım ve hastaneye gittik ebeler nstye aldı ve açıklığına baktılar açıklığınm yoktu sancim da çok azdı ama karnım çok fazla sertti hissediyordum doğumun yaklaştığını. O gece 2 saat nst de kaldım sonra doktorum sabah beni görmek istedi muhakkak. Sabah eşimle gittik baktı ve plesenta tamemen rahim ağzını kapatmış kireclenmis yaşlanmış hemen alalım bebeği boyu kilosu önde 2 hafta zaten dedi. Ben hala idrak edemedim ne zaman olur o zaman doğum hocam dedim bugün alalım dedi perşembe günü yani. Ben kaldım hazır değilim dedim eşyaları evde allahtan herşeyi evde hazırdı. Riske almayalım kanamam yoğun olabilir alalım diyince biz hemen çıktık hastaneden duşa girdim eşyaları aldık yatısim yapıldı saat 3.30 gibi sezeryana alindim. Çok korktum heyecanlandım ama meleğini görünce o kadar huzurlu oldum ki.. 47 cm 2950 kg doğduk çok şükür allah tüm hamileleri bir avazda kurtarsın. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin🥰🥰