Dilara0307 Kızlar iyi geceler 34 haftalık hamileyim 1 cm açılmaya ve nts de sancı olduğu için hastaneye yatırıldım Dua edin ya böyle olan varmı ü
Alyam Dilara0307 bizde 33 haftalığız benimde 1cm acilmam ve sancılarım çıktı şuan çok şükür iyiyiz sen stres panik yapıp korkma yeterki Allah'ın izniyle bsey olmaz
Dilara0307 Alyam çok hissetmiyorum ama yürürken acı çekiyorum inşallah rabbim yardımcımız olsun canım ya
Alyam Dilara0307 inşallah yatisi durdurmak için yapıyorlar canım serum vs takıyorlar iğne vuruyolar yani bana öyle yapmışlardı
Dilara0307 Alyam sabah sansım çıkmayınca eve yolladı canım doktor bir şey olursa geliyor Allah razı olsun sen nasılsın
Alyam Dilara0307 bizimde normale dondu sancimiz yok haftya gidicez tek sorunumuz bize küsmüş yüzünü kapatmış goetermiyo 🤗😍
Dimplesgirll Valla geçen hafta ben muayne olurken bir koz vardı 36 haftalık 3 buçuk cm açıklıkla eve yolladılar sancıları da vardı ama düzensiz di seni hemen yatırmışlar önlem olması anacıyla bence
Tiredmom 34de benimde cıktı 90 80 falan ama düzensiz doktorum hiç önemsemedi açıklığa da bakmadı sorin yok düzensiz kafana takma hayatına devam et aklına olumsuz şeyler getirme dedi 36 bitiyor 😃