eknsnsr98 Kızlar normal doğum düşünüyorum normal doğum yapanlar ne zaman doğum yatınız gününüz geçti mi yoksa zamanında mi yaptınız merak ediyorum ??🤔
eknsnsr98 Nur19 bir an önce bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum doğum nasıl başlıyor bi belirtin var mıydı öncesinden
eknsnsr98 Aysegul9898 öyle bir şey yok canım benim kaç akrabam var bebekleri kız olup zamanında gelmeyenler
cavrosay Aysegul9898 evet öyle söyluyolar.benm ilk gebeligim kizdi 38 de dogdu.şimdi erkek bilemiyorum ne zaman dogacagini🤷♀️🙂
Nur19 eknsnsr98 1 gün öncesinden gece belime çok pus bur ağrı saplandı birkaç dakika sürdü geçti sonra gündüz 3 gibi suyum geldi nişanımla birlikte. 6cm açıklıkla Hastnye gittik suni sancı aldım 1 saat sonra doğumum oldu açılmam olduğu için sanşlıydim biraz 😊
eknsnsr98 Nur19 benim sürekli sırtımda bir agrı var bide karnıma bazen iğneler batar gibi oluyor acaba olabilir mi diyorum
d190516 eknsnsr98 39+2 de doğurdum oğlumu bi gün öncesinden sancılarım başlamıştı sezeryan olucağım gün normal doğurdum 🙋♀️
cavrosay eknsnsr98 inşallah sağ salim alirsin bebişini kucagna.ven ilk gebeligimde kizdi 38 de dogdu.şimdi erkek.34 haftaligiz.erkek bebekler vaktinden geç gelir diyorlar kiz daha çabuk doguyormuş bende endişeliyim gec gelir diye🤷♀️